Lediga jobb hos Gävle kommun

Vill du göra Gävle ännu bättre? Sök jobb hos Gävle kommun. Här finns intressanta och utmanande jobb, över 8 000 kollegor och möjligheter för dig att växa. Välkommen med din ansökan!

Gitarrpedagog Kulturskolan

Arbetsbeskrivning

Vi på Kulturskolan i Gävle söker en gitarrpedagog som brinner för att vägleda och inspirera barn och ungdomar i musikens värld. Vårt mål är att erbjuda meningsfulla aktiviteter för våra elever och vi söker dig som delar vår vision. Kom och hjälp oss göra Gävles musikliv tillgängligt för alla!

Som en del av vårt team får du möjligheten att forma och inspirera nästa generation musiker, samtidigt som du aktivt bidrar till att skapa en inkluderande och positiv mötesplats för barn och unga.

Som gitarrpedagog kommer du att både undervisa i grupp och individuellt. Ditt fokus kommer att ligga på att engagera och motivera eleverna med akustisk gitarr som huvudinstrument. Precis som vi värdesätter du mångfald och inkludering och strävar efter att nå barn och ungdomar från alla delar av samhället.

I tjänsten ingår verksamhet under skollov och det kan också förekomma arbete på kvällar och helger.

Vi söker dig som

För att passa för denna tjänst behöver du stor yrkesskicklighet på akustisk gitarr och en vilja och förmåga att undervisa barn från årskurs 1 och uppåt. Du förväntas kunna leda både grupp- och individuella lektioner. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av musikundervisning och en högskoleexamen inom pedagogik eller musik.

Som individ är du empatisk och har förmågan att verkligen se dina elever. Du bygger positiva och förtroendefulla relationer. Dina elever känner sig trygga och inspirerade av dig och du uppmuntrar till personlig utveckling och glädje. Du är flexibel och anpassningsbar.

För att kunna erbjuda engagerande och välstrukturerade lektioner är du skicklig på att planera och organisera och är effektiv i ditt arbete.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Denna ska inte bifogas i din ansökan.

Intervjuer planeras hållas under vecka 32-33.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-08-12 Enligt överenskommelse

Tidsbegränsat till: 2025-06-12

Antal platser: 1

Varaktighet: 6 månader eller längre

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit, inte via e-post eller pappersformat. Om du har skyddad identitet ber vid dig att ta kontakt med rekryterande chef, skicka inte in din ansökan digitalt.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsplatsen

Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Livsmiljö Gävles medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser samtidigt som vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser.

Kulturskolan är en unik mötesplats för musik och teater, bild och film, cirkus och dans för barn och ungdomar upp till 20 år. Vi har åldersindelade grupper i bild, cirkus, dans, film, foto, körsång, teater, musik, flera orkestrar och ensembler varje vecka. Barn och ungdomar kan spela ett instrument på sin vanliga skola dagtid eller hos oss eftermiddag eller kväll. Tillsammans är vi ca 50 pedagoger och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet med över 2 500 aktiviteter varje vecka och samverkar med kommunens grundskolor och ute i stadsdelarna. Vår verksamhet präglas av engagerade pedagoger som jobbar för en breddad målgrupp.

Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida: http://www.gavle.se/kulturskolan

Ansökan

Ansök senast: 2024-08-04

Referensnummer: C200336

Sök jobbet här

Fackliga företrädare

Eva Lena Thunberg
Vision
Mobil: 026-17 94 30

Fredrik Andersson
Sveriges lärare
E-post: fredrik.andersson@gavle.se

Kontaktperson

Linda Williams Mattsson
Enhetschef
Telefon: 026-17 81 35
E-post: linda.williams_mattsson@gavle.se