Lediga lokaler eller mark

Här kan du läsa om våra etableringsområden och förmedling av fastigheter. Här hittar du också information om hur du som fastighetsägare kan annonsera om din lediga mark eller lokal.

Etableringsområden i Gävle

Vill du veta mer om aktuella etableringsområden ber vi dig kontakta etableringsfunktionen via e-post.

Lediga lokaler och ledig mark i Gävle

För att underlätta för fastighetsägare och företag att hitta varandra samarbetar vi med Objektvision. Vi förmedlar lediga lokaler, fastigheter och mark via Objektvision. Innehållet bygger på att ägarna registrerar sina objekt själva.

Se alla våra lediga lokaler och ledig mark via Objektvision.

Det finns också möjlighet att lägga upp en bevakning av objekt via Objektvisions hemsida. Det är kostnadsfritt och det enda som krävs är att du registrerar dig. Läs mer om hur du registrerar dig och skapar en bevakning på Objektvisions webbplats.

Tänk på elnätsavtalet vid flytt

När ditt företag ska flytta till nya lokaler behöver du tänka på att säga upp ditt elnätsavtal och teckna ett nytt för din nya lokal. Du måste anmäla din flytt till ditt elnätsbolag även om du flyttar inom samma elnätsområde.
Ansök hos Gävle Energi om att säga upp eller anmäla flytt av ditt elnätsavtal.

Tillfälliga anslutningar under byggperioden

Under tiden du renoverar lokalen eller bygger nytt kan du vid behov hyra byggström och byggvärme.
Mer information om vilka anslutningar som finns hittar du på Gävle Energis webbplats.

Har du lediga lokaler, fastigheter eller mark?

På Objektvisions webbplats kan du registrera dig som annonsör. När registreringen är klar får du ett e-postmeddelande med användarnamn och lösenord. När du har fått det kan du skapa din annons direkt. Publiceringen av annonsen kommer ske närmaste vardagen efter att du har skapat din annons.

Registera dig på Objektvisions webbplats.

Har du frågor om hur du skapar en annons, kontakta Objektvision direkt.

Telefon: 0480-47 75 60
E-post: kundservice@objektvision.se

Vi hjälper dig hela vägen

Om du vill ha hjälp vidare i ditt mark- eller lokalsökande kan du skicka ett mejl till etablera@gavle.se. Du kan också kontakta vår kundtjänst: