Övriga konton på Facebook

Här hittar du Gävle kommuns konton på Facebook.

 • Kultur
 • skolor
 • skola

  Anhörigstöd

  Anhörigcenter är ett kunskapscenter och en mötesplats där anhöriga får ökade kunskaper om vad det innebär att vara anhörig, får råd och tips på olika sätt att underlätta och hantera vardagen. Här hittar du anhörigstöds verksamhet, utbud och aktiviteter.

  Bio 7:an

  Här hittar du information om Bio 7:ans visningar, trailar och diskussioner om filmer och filmförslag. Syftet är att marknadsföra sig mot de personer som inte läser tidningar eller plockar på sig det tryckta programbladet. Också bra för att få tillgång till förslag på filmer som vi kan visa.

  Borgarskolan

  Syfte är att förmedla nyheter från skolans verksamhet och andra aktualiteter som rör gymnasieskolan.

  El Sistema Gävle

  Denna sida skapas i syfte att lätt hålla målgruppen informerad om El Sistema Gävle. El Sistema är en modell för kör- och orkesterverksamhet, med rötterna i Venezuela. El Sistema bygger på visionen om musikens förmåga att få människor att växa i ett socialt sammanhang.

  European Mobility Week

  Vi berättar om vad vi gör i Gävle under trafikantveckan samt närliggande information.

  Fjärran Höjderbadet

  Information om Fjärran Höjderbadet och badets verksamheter. På sidan hittar du även öppettider och aktuella tävlingar och erbjudanden.

  Förebyggandeenheten Gävle

  Inom Förebyggandeenheten inom Socialtjänst Gävle ryms ett flertal olika verksamheter vars arbete består av lättillgängligt och frivilligt stöd till familjer med barn 0-20 år. Här får du del av det stöd som erbjuds från Familjestödet, Drogfri skola, BIG, Fältgruppen, Familjecentralerna i Andersberg och Sätra samt Grinden.

  Gasklockorna Gävle

  Här hittar du information om vad som händer på Gasklockorna.

  Grinden

  Här kan du få information om Grindens verksamhet för att sprida kunskapen till fler om att Grinden finns. Grinden arbetar med stödverksamhet för barn och ungdomar, 6-20 år, som lever eller har levt i familjer där missbruk, psykisk sjukdom, våld eller svåra separationskonflikter är en del av vardagen.

  Gävle bibliotek

  Gävle biblioteks gemensamma sida. Inom organisationen Gävle bibliotek finns; Stadsbiblioteket, Andersberg, Bergby, Bomhus, Forsbacka, Hedesunda, Hille, Norrsundets utlåningsstation, Sätra och Valbo bibliotek.

  Gävle Energi

  En sida för information om aktuella händelser som Gävle Energi är involverade i. Sidan används även för rekrytering, viss driftinformation vid större avbrott, mindre kundfrågor och eventuella kundkontakter.

  Gävle kommunarkiv

  Här hittar du korta nyheter, bilder, fynd i arkiven, arrangemang, efterlysningar av arkiv och identifiering av bilder.

  Gävle Kommuns aktivitetsansvar/KAA

  Vi erbjuder ungdomar mellan 16-20 år utanför gymnasieskolan, aktivitet och vägledning.

  Gävle Konserthus

  Gävle Konserthus erbjuder musikupplevelser för alla åldrar och smaker.

  Gävle Konstcentrum

  Här hittar du information om pågående utställningar, det dagliga arbetet, omhängningar inom förvaltningarna, öppen förskola, program och pedagogik samt övrig verksamhet.

  Gävle

  Sidan är reserverad.

  Gävle Symfoniorkester

  Gävle Symfoniorkester, en vital 100-åring. Här kan du lära känna orkestern bättre, följa det dagliga arbetet samt lyssna in dig på repertoaren.

  Gävle Ungdomsråd

  Här kan du komma i kontakt med Gävle ungdomsråd. Ungdomsrådet är öppet för alla unga i Gävle som vill vara med att påverka och göra Gävle till en bättre kommun för ungdomar.

  Inköp Gävleborg

  Här hittar du information om Inköp Gävleborg och nya upphandlingar. Huvudsyftet är att nå dig som är företagare som vill lämna anbud.

  Konsument Gästrikland

  Här hittar du information om rättigheter och skyldigheter enligt lagen och upplysningar och tips om sånt som är bra att känna till för dig som konsument. Den gemensamma konsumentvägledningen för Gävle, Sandviken, Hofors, Älvkarleby och Ockelbo kan hjälpa dig i dessa frågor. Syftet är att stärka konsumenternas ställning på marknaden.

  Kultur i Gävle

  En samlad sida för Kultur i Gävle. Här kan du följa vad som händer på Kulturskolan, Konstcentrum, Kultur- och föreningsstöd samt Gasklockorna.

  Kulturskolan

  Välkommen till Kulturskolan i Gävle! Här är mötesplatsen för dig som tycker om bild, cirkus, dans, film, musik, sång och teater. Syftet är att förmedla nyheter och sprida kunskap om Kulturskolans verksamhet.

  Polhemsskolan

  Här hittar du nyheter från Polhemsskolans verksamhet och andra aktualiteter som rör gymnasieskolan.

  Student i Gävle

  Här får du som student tips om lediga bostäder, evenemang, examensarbeten och annan information som kan vara till hjälp under din studietid.

  Träffpunkt för seniorer

  Träffpunkt för seniorer är öppna för alla seniorer i Gävle kommun. Det är en plats för gemenskap där du som senior får möjlighet att lära känna andra, träffas kring gemensamma intressen och hitta på saker tillsammans. Mötet med andra kan vara början på ett rikare liv.

  Utomhusbio i Boulognern

  Här hittar du information om vilka filmer som du kan se på Utomhusbion i sommar. Här kan du även vara med i omröstningar om filmer och genrér som du önskar se på sommaren. Fyra torsdagar i juli visas fyra filmer helt gratis när solen gått ner.

  Vasaskolan

  Här hittar du nyheter från Vasaskolans verksamhet och andra aktualiteter som rör gymnasieskolan.

  Blå färgplatta

  Vi gör Gävle på Facebook

  Här får du veta mer om hur det är att arbeta inom Gävle kommun. Här hittar du medarbetarberättelser, arbetsrelaterade konversationer och tips om lediga jobb.

  Vinterfestivalen i Gävle

  Här hittar du information, bilder, programtider med mera om Vinterfestivalen i Gävle.

  Visitgavle

  En sida för aktörer inom besöksnäringen. En plattform för samverkan i form av idéutbyten och kommunikation i frågor som rör besöks- och näringslivet i Gävle med omnejd.

  Volontär i Gävle

  Här hittar du nyheter och information om Volontär Gävle. Beskriver hur du blir volontär med mera.

  Vuxenutbildningen i Gävle på Facebook

  Här hittar du information om vad som händer på Komvux, SFI och övriga större nyheter gällande vuxenutbildning.