Gävle stad på Instagram

Gävle stads konto på Instagram finns till för att sprida bilden av Gävle och visa upp olika sidor av den plats som vi älskar och känner oss stolta över. Här kan du läsa mer om kontot.

Gävle stad på Instagram tar en paus

Tillsvidare kan du besöka någon av våra andra sociala kanaler och hålla dig uppdaterad på vad som händer i Gävle kommun.

Vad handlar det om?

Kontot är till för att ge Gävleborna en plats där de kan visa upp sin bild av Gävle. Det fungerar så att en ny person varje vecka får tillgång till kontot och därefter väljer själv vad som ska visas.

Kontot har styrts av idrottsproffs, artister, egenföretagare, fotografer, pendlare, studenter, lärare och många fler. Gävle är en stad med många talanger och det syns inte allra minst på kontot Gävle stad.

Representera Gävle stad på Instagram en vecka

Att styra kontot innebär att du laddar upp några bilder om dagen i en vecka och visar upp ditt Gävle. Vad du lägger upp för bilder är upp till dig själv – du kan visa bilder från när du fixar till världens godaste lasagne på restaurangen du äger på Söder, när du hämtar barnen på förskolan i Sätra eller när du står i ett publikhav på Gefle Metal Festival. Vad du däremot ska undvika är att prata partipolitik, sprida uppenbar reklam eller ladda upp bilder från din vilda hemmafest.