Välkommen till FUBB!

Fritidsgården Nya FUBB

Information om fritidsgården Nya FUBB, bland annat vad du kan göra på fritidsgården, öppettider, adress och kontaktuppgifter.

Om oss

Välkommen till FUBB som ligger i det nya allaktivitetshuset vid Hedesunda IP. Vi är en av de mindre fritidsgårdarna, men vi har fantastiska möjligheter runt omkring oss.

Här arbetar fritidsledare som väntar på just dig som är 13–19 år, för att skapa en meningsfull fritid tillsammans.

Alla ska känna sig välkomna oavsett bakgrund, ingen mobbing eller trakasserier tolereras. Allas lika värde ligger som grund och vi behandlar varandra som vi vill bli behandlade.

Utbud och aktiviteter

  • Pingis
  • Air-hockey
  • Tv-spel
  • Soff- och myshörna
  • Sällskapsspel
  • Bakning och matlagning
  • Möjlighet till olika idrotter, så som fotboll och hockey.

Vi har möjlighet att använda både ishallen och idrottshallen som finns i samma byggnad. Det finns fotbollsplaner precis utanför dörren.

Under loven anordnar vi ofta olika utflykter. Vi har bland annat varit på Gröna Lund, Tom Tits Experiment, läger på Skaparbyn, Dome och Furuvik. Vi har även bowlat, gått på bio och spelat minigolf tillsammans.

Det är bara fantasin som sätter gränser för hur vi kan utveckla fritidsgården tillsammans. Vi vill höra vad just du tycker!

Tillgänglighet

FUBBs huvudentré ligger en trappa upp från utsidan. Vi har även en entré som ligger på markplan där man kan åka hiss upp till FUBB. Dörrarna har automatisk dörröppning. Inne på fritidsgården finns rullstolstoalett (RWC). Vi har omklädningsrum för grupper och parkering intill huset.

Adress och öppettider

Vi håller till i det nya aktivitetshuset. Du går in via den bortre trappan mot fotbollsplanen.

Våra sociala medier

Nyfiken att veta vad som är på gång? Följ fritidsgården på sociala medier så håller du dig uppdaterad.

Nya FUBB på facebook

Nya FUBB på instagram

Galleri

Ett litet cafe Ett rum med ett pingisbord. Ett rum med airhockeybord, tv och bord med stolar Klädhängare och en RWC. Exteriör fubb