Allmänhetens åkning i ishallar

Gävle kommun anordnar åkning i ishallar under skollov. Här hittar du tider och datum för Allmänhetens åkning en tid innan lovet börjar.

Tider och datum för allmänhetens åkning under skollov

Allmänhetens åkning innebär att det är öppet och gratis att åka skridskor i vissa ishallar under sportlovet, höstlovet och jullovet. Information om plats, datum och tider gällande allmänhetens åkning finner du här, alldeles innan och under aktuella lov. Hjälm skall alltid användas på allmänhetens åkning. Endast skridskor är tillåtet på isen.

Tänk på att håll rent och snyggt i våra ishallar, släng ditt skräp i papperskorgar.

På vår bokningssida kan du se vilka dagar och tider ishallen är öppen för allmänhetens åkning. Sök på ”ishallar” och välj sedan Brynäsvallen för att se schemat för allmänhetens åkning.

Tvätta händerna! Stanna hemma vid symptom! Var rädda om varandra.

På vår bokningssida kan du se vilka dagar och tider ishallen är öppen för allmänhetens åkning. Sök på ”ishallar” och välj sedan Hedesunda ishall för att se schemat för allmänhetens åkning.

Tvätta händerna! Stanna hemma vid symptom! Var rädda om varandra.

På vår bokningssida kan du se vilka dagar och tider ishallen är öppen för allmänhetens åkning. Sök på ”ishallar” och välj sedan Nynäs ishall för att se schemat för allmänhetens åkning.

Tvätta händerna! Stanna hemma vid symptom! Var rädda om varandra.

På vår bokningssida kan du se vilka dagar och tider ishallen är öppen för allmänhetens åkning. Sök på ”ishallar” och välj sedan Testebo ishall för att se schemat för allmänhetens åkning.

Tvätta händerna! Stanna hemma vid symptom! Var rädda om varandra.

På vår bokningssida kan du se vilka dagar och tider ishallen är öppen för allmänhetens åkning. Sök på ”ishallar” och välj sedan Valbo ishall för att se schemat för allmänhetens åkning.

Tvätta händerna! Stanna hemma vid symptom! Var rädda om varandra.

Allmänhetens åkning övriga veckor

Våra ishallar är tillgängliga för allmänhetens åkning under veckorna. Tider publiceras löpande. Här kan du gå in och läsa om när det finns lediga tider. Sök på ”ishall” och välj någon av följande ishallar: Testebovallen, Hedesunda ishall, Brynäsvallen, Nynäshallen eller Valbo sportcentrums ishall. I bokningsschemat är de mörkblå kolumnerna tider för Allmänhetens åkning.

Vi rekommenderar att ni alltid besöker sidan innan besöket – då det kan ske förändringar med kort varsel. All åkning sker på egen risk och hjälm är obligatorisk.

Kontaktuppgifter

Brynäsvallens ishall

070-084 82 83

Hedesunda ishall

070-414 27 40

Nynäs ishall

070-414 27 37

Testebo ishall

076-803 31 31

Valbo ishall

079-072 98 25