Sommartrampet 2024

Barn som cyklar
Vill du ha något roligt att göra utomhus? Vi har ett förslag! Vi har tagit fram en stadsorientering som ska göras på cykel.

Sommartrampet passar både stora och små som vill ut på en lagom lång utflykt i centrala Gävle. Du kan också vara med i tävlingen om fina priser.

Aktiviteten går ut på att du cyklar till alla de numrerade platserna på kartan och kopplar ihop plats med bild. Skriv in bildens bokstav i rätt ruta på kontrollkortet. Alla kontroller ligger i nära anslutning till en cykelbana.

Kartbild för sommartrampet. Klicka för att öppna en fullstor kartbild.

Du kan också vara med och tävla om ett presentkort hos Gävle City, med värde 200 kr. Tävlingen pågår från 3 juni, cykelns dag, till den 31 augusti 2024. Mejla kontrollkortet till trafik@gavle.se senast 31 augusti. Antingen bifogar du en bild på kontrollkortet eller så skriver du ner alla åtta nummer-/bokstavspar i mejlet. Har du svarat rätt är du med i utlottningen av fem presentkort.

Du kan genomföra aktiviteten precis när du vill under perioden. Cykla gärna tillsammans med familj, vänner och/eller arbetskollegor!

Du kan hämta utskrivna kontrollkort i Stadshusets reception.

Sommartrampet kontroll A Sommartrampet kontroll B Sommartrampet kontroll C Sommartrampet kontroll D Sommartrampet kontroll E Sommartrampet kontroll F Sommartrampet kontroll H