Viktor och Daniel på Restaurang- och livsmedelsprogrammet klara för final i Juniormedaljen 3.0

Tredjeårseleverna Viktor och Daniel är nöjda med den meny som de har komponerat och lagat och som nu är deras tävlingsbidrag till Juniormedaljen 3.0.

Vad sägs om närproducerade och lokala råvaror som enrisrökt abborre från Bergmans fisk, gårdsost från Högbo, hjort från Trödje, rostad kål från Valbo och många andra fina råvaror från vår närmiljö?

Låter fantastiskt gott tycker vi och önskar killarna lycka till i tävlingen!

Viktor och Daniel läser sitt tredje och sista år på Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Daniel gör just nu sin APL (Arbetsplatsförlagt lärande) på LeBôn i Gävle och Viktor är på Högbo Bruk.

Uppdaterat 19 april – klara för final!

Viktor och Daniel har gått till final i tävlingen som äger rum i Härnösand den 3 maj.

Juryns motivering till detta lyder:

Ni har gjort ett kreativt och spännande intryck på juryn. En rolig, varierande och inspirerande resa. Det ska bli roligt att se er i final.