Gävle klimatavtals klimatfika med Schneider Electric

11 april 2024, 15.00, Teknikparken - Schneider Electric

Tillbaka till kalendariet

Gävle klimatavtals klimatfika med Schneider Electric

Gävle klimatavtal och Schneider Electric bjuder in till en inspirerande fika och föreläsning om hållbarhet, digitalisering och elektrifiering i Gävle! Utforska hur teknologi och innovation formar stadens klimatvänliga framtid och upptäck hur Schneider Electric är en av aktörerna som leder vägen mot en grönare mer hållbar värld.

Schneider Electric är ett ledande globalt företag inom energihantering och automation. De arbetar med att tillhandahålla innovativa lösningar för effektiv energihantering och hållbar digitalisering för att hjälpa företag och samhällen att effektivisera sina resurser, optimera sin energiförbrukning och minska sin miljöpåverkan. Schneider Electric är en strategisk och teknologisk partner för hållbarhet och effektivitet.

Under klimatfikan med Schneider Electric får du ta del av spännande insikter om hur man kan tackla energieffektiviseringsutmaningar. De delar med sig av sin tre-stegs-strategi och hur det kan hjälpa alla Gävles aktörer i arbetet mot hållbar utveckling.

Missa inte denna möjlighet att inspireras och lära dig mer om hållbarhetens framtid i Gävle och världen tillsammans med Schneider Electric!

 

Anmälan krävs så boka din plats redan nu!

Träffen arrangeras av Gävle klimatavtal, en lokal omställningsarena för konkret klimatdriven affärs- och verksamhetsutveckling. Nyfiken och vill veta mer om Gävle klimatavtal? Klicka här: Gävle klimatavtal – Gävle kommun (gavle.se)

Varmt välkomna hälsar Gävle klimatavtal och Schneider Electric.

Eventinformation