Jobb- och utbildningsmässan

20 mars 2024, 14.00, Monitor ERP Arena

Tillbaka till kalendariet

Jobb- och utbildningsmässan

En mässa för dig som söker en utbildning som garanterat leder till en anställning, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller är nyfiken på vad som eftersöks inom olika branscher nu och framöver

Utställare på mässan

Företag

Utbildare

Övriga utställare

 

Det fina samarbetet med BIF och GIF fortsätter

En bra start (Brynäs IF), Ett bättre Gävle (Gefle IF) och Vuxenutbildningen i Gävle fortsätter sitt goda samarbete genom att bjuda in till Jobb- och utbildningsmässan onsdag den 20 mars kl. 14–17 på Monitor ERP Arena. Tillsammans arrangeras kommunens största mötesplats för dig som har funderingar kring utbildningsmöjligheter eller vill veta vad som erbjuds på arbetsmarknaden men även för dig som bara är nyfiken på alternativen.

Detta händer på mässan

Både stora och små företag, från det lokala till internationella företag kommer finnas representerade på vårens Jobb- och utbildningsmässa. Som besökare ges du chansen att prata och samla information från de utställare som är intressanta för dig. Flera olika skolformer finns på plats och presenterar sina aktuella utbildningar, exempelvis från Vuxenutbildningen, Yrkeshögskolan, Folkhögskolan och Högskolan.

Under mässan bjuder IKEA, Clockwork och Gävle Energi på föreläsningar för att ta del av deras nyttiga kunskap och erfarenhet. Dessutom får vi levande musikunderhållning och en möjlighet att bidra till en bättre värld genom att handla på secondhandbutiken Humlan. Humlan drivs av Vuxenutbildningens elever som läser Handel-, Försäljning och service. För de besökare som önskar hjälp med sitt CV så är Clockwork på plats. De kan ge dig sina råd och tips på hur du framhäver dina meriter, din arbetslivserfarenhet och dina kunskaper på bästa sätt. 

Praktisk information

 • Fri entré till mässan
 • Stadsbuss nr 3 mot Hille från Södra Bomhus går förbi Centrum Rådhuset vidare till Gavlehov vid Monitor ERP Arena.
 • Följ evenemanget på Facebook ➡ Till evenemangssidan

I fjol hade Jobb- och utbildningsmässan 100 utställare och ca 800 besökare. Denna vår är målet minst 150 utställare uppställda runt hela Monitor ERP Arena och att vi får minst 1000 besökare! Vi vill kunna erbjuda alla som deltar i mässan – dig som besökare eller som utställare, en chans att hitta något som tilltalar och passar just Dig på Gävles största mötesplats.

Eventinformation

Programpunkter

 • Mässan öppnar 14:00

  Besökarna välkomnas!

 • Föreläsning av Clockwork 14:15

  Arbetssökningsprocessen av Joel Karlsson

 • Föreläsning av IKEA 15:00

  IKEA som arbetsgivare av Jenny Granath och Niklas Walfridsson

 • Föreläsning av Gävle Energi 15:45

  Ett hållbart vägval för framtiden av Nathalie Ekström och Malin Rogström

 • Mässan avslutas 17:00

  Vi är tillbaka i höst!