Jobb- och utbildningsmässan

20/3, 2024, kl.14:00, Monitor ERP Arena

Tillbaka till kalendariet

Jobb- och utbildningsmässan

En mässa för dig som söker en utbildning som garanterat leder till en anställning, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller är nyfiken på vad som eftersöks inom olika branscher nu och framöver

En bra start, Ett bättre Gävle och Vuxenutbildningen i Gävle fortsätter med sitt goda samarbete inför våren 2024 genom att bjuda in till nästa Jobb- och utbildningsmässa den 20 mars kl. 14 -17 på Monitor ERP Arena. Vi bjuder in till kommunens största mötesplats för alla som är på väg in i utbildning eller arbetsmarknaden. I fjol hade vi 100 utställare och ca 800 besökare. Inför våren 2024 är målet minst 150 olika utställare uppställda runt hela arenan och att vi ska få minst 1000 besökare till denna jobb- och utbildningsmässa.

Med på mässan kommer olika företagare och skolformer att finnas på plats, allt från vuxenutbildningens yrkesutbildningar till yrkeshögskolor, folkhögskolor och högskolor. För att tydligt visa att utbildning leder till faktiska jobb hoppas vi att ännu fler arbetsgivare kan finnas på plats på mässan i vår, även dom som inte har ett omedelbart rekryteringsbehov men ser ett framtida kompetensförsörjningsbehov.

Mässan är gratis och öppen kl.14 – 17. Buss nr 3 mot Hille (sex minuter från Rådhustorget) går förbi Monitor ERP Arena. Alla är välkomna!