Söndagsdans på Kulturhus Fyren med Kalle & Stefan

1 oktober 2023, 17.00, Kulturhus Fyren

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

Söndagsdans på Kulturhus Fyren med Kalle & Stefan

Äntligen slås portarna upp för dans på det Kulturhus Fyren, Kvistholmsvägen 21 i Norrsundet. Det gamla danspalatset får nytt liv i ett samarbete mellan PRO Norrsundet och ABF Gästrikebyggden.

Äntligen slås portarna upp för dans på det Kulturhus Fyren, Kvistholmsvägen 21 i Norrsundet. Det gamla danspalatset får nytt liv i ett samarbete mellan PRO Norrsundet och ABF Gästrikebyggden. Varannan söndag med start 2:a oktober kommer det bli dans på Rotundan, den anrika dansbanan på Fyren mellan 17 och 21. Entré 150kr. Fika finns att köpa, Kaffe/The, mackor och fikabröd. Vi hoppas att så många danssugna som möjligt hittar hit så att satsningen kan fortsätta även nästa år och kanske även utvecklas till något kontinuerligt. Danserna är öppna för alla åldrar även om de arrangeras i samarbete mellan PRO och ABF.
Följande band är bokade.

1/10 Kalle o Stefan

15/10 Barrabazz
29/10 Holens
12/11 Junix
 
26/11 Strike