Kock kombination Sfi
Att arbeta som kock är ett omväxlande arbete i köksmiljö. Ett sådant arbete kan vara en väg vidare till många olika yrken inom restaurang och storhushåll. Du kan till exempel arbeta på café, snabbmatställen, restauranger, hotell, fartyg, sjukhus eller i skolor.
Förkunskaper
Utbildningen är sökbar för dig som har förutsättningar att klara utbildningen. Intervjuer tillämpas.
Upplägg
Berättigar till stöd via CSN 75% csn.se
- Introduktion till kurser - orienteringskurs, KGYORI11C, 45 studiepoäng
- Matlagning 1, MALMAL01, 100 studiepoäng
- Matlagning 2, MALMAL02, 200 studiepoäng
- Matlagning 3, MALMAL03, 200 studiepoäng
- Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, MÅTBRC0, 100 studiepoäng
- Hygien, HYGHYG0, 100 studiepoäng
- Service och bemötande 1, SEVSEV01, 100 studiepoäng
- Livsmedel- och näringskunskap, LIVLIV01, 100 studiepoäng
- Specialkoster, MALSPE0, 100 studiepoäng
- Yrkessvenska – orienteringskurs , KGYORI11F, 55 studiepoäng
Utbildningsanordnare
Gävle kommun
- Drottninggatan 22, 803 11 Gävle
- gavle.kommun@gavle.se
- 026-17 80 00
Om utbildningen
- Start: 2024-01-08
- Slut: 2025-05-30
- Ansökan: Stängd, mer information kommer..
- Studiepoäng: 1100
- Studiestöd: Ja
- Omfattning: 75 procent
- Antal studieveckor: 73
- Kostnader: Arbetsskor, läromedel samt resor till och från APL inom Gävle kommun.