”Bra gjort för Gävle” till Gävle Rockin’ Rollin’ Club

Gävle Rockin’ Rollin’ Club ta emot priset ”Bra gjort för Gävle”
Näringslivsfrukosten lockade fullt hus i Gasklockorna i morse när Företagarna, Gävle kommun och Gävles Företagarföreningar bjöd på paneldebatt, mingel och prisutdelning. Denna gång fick Gävle Rockin’ Rollin’ Club ta emot priset ”Bra gjort för Gävle”.

Under morgonens näringslivfrukost delade Gävle kommun ut ”Bra gjort för Gävle” till dansföreningen Gävle Rockin’ Rollin’ Club, som har lockat dans-SM till Gävle nästa år.

Det svenska mästerskapet i dans innebär att 800 tävlande från hela landet samlas i Gävle för att tävla i bland annat bugg, boogie woogie, latin och lindy hop. Utöver de tävlande och deras tränare förväntas dans-SM locka cirka 4000 besökare som ska bo på hotell, äta och shoppa.

Gävle Rockin’ Rollin’ Club är en av alla duktiga föreningar som bidrar till att utveckla Gävle, vi ser fram emot ett spännande mästerskap i Gavlehovshallen, säger Patrik Stenvard (M), kommunstyrelsens ordförande.

Priset ”Bra gjort för Gävle” delas ut av Gävle kommun sedan 2015 för att lyfta personer, föreningar och organisationer som jobbar för att lyfta vår stad. Tidigare pristagare är bland andra Thomas ”Bulan” Berglund, serietecknarna Jan och Maria Berglin, Posa Serenius och Rolf Lassgård.

Dans-SM arrangeras i Gavlehovshallen den 31 maj till 1 juni 2019.